Mågen 10, 6270 Tønder

Beskrivelse

Prisvenlig etplansvilla i attraktivt område

Drømmer du om hus og have i familievenlige omgivelser med alle daglige nødvendigheder tæt på hjemmet? Og vil du gerne selv bestemme og sætte dit præg på egen bolig? Så har du nu muligheden for en rigtig god handel med dette skarpe tilbud i Tønder.

Ovenikøbet får du en perfekt beliggenhed, der skaber optimale rammer om familielivet. Ejendommen ligger på et lille lukket vænge i et roligt kvarter, med grønne områder og trygge stisystemer. Der er kort afstand til gode indkøbsmuligheder og til Tønder Nord Station. Desuden kan skole, gymnasium, handelsskole og Tønders hyggelige gågademiljø nås på en ti-minutters cykeltur.

Der er tale om en 141 m2 stor etplansvilla med tilhørende sydvendt have og garage med elport på 28 kvadratmeter.

Som villaen står nu, byder planløsningen på entre, gæstetoilet, tre værelser, hvor der tidligere har været fire værelser, badeværelse med gulvvarme, åbent køkken i forbindelse med stor lys stue, der leder direkte ud til havens terrasse samt bryggers tæt ved køkken og bagindgangen placeret mod nord ved garagen.

Villaen ligger let tilbagetrukket på grunden med en fliseindkørsel med adgang til hoveddøren. Haven er nemt anlagt og placereret solrigt mod syd med forskellige buske og blomster - og med et par grønne fingre vil den uden tvivl blive et elsket opholdssted for hele familien.

Kort og godt: bestil en fremvisning af denne dejlige villa, og tag derefter familien under armen og sæt kursen mod Fuglekvarteret - vi glæder os til at vise jer huset og den store have.

Mojn og velkommen til Mågen 10, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Für Informationen über genehmigungsfreien Erwerb von Immobilien folgen Sie folgendes Link: https://tonder-advo.dk/aufdeutsch.

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.